Ce vă oferim?
Unsprezece ani de experiență
Consultanță de marketing
Prețuri personalizate
Distribuție flexibilă
Raportare continuă, control comun
Garanție pentru munca desfășurată
La cerere vă putem oferi ofertă de preț pentru imprimarea materialelor promoționale.
pict1
De ce să alegeți materiale promoționale?
pict3
 1. Flexibil:
  • Durata de distribuție este personalizată după nevoile Dumneavoastră
  • Dv. alegeți cantitatea de distribuire
  • Puteți alege zonele de distribuție
 2. De încredere:
  • Garanția și controlul comun vă asigură că munca va de calitate (aveți posibilitatea de control comun, trimitem raportări zilnice)
 3. Multilateral:
  • Putem livra pliante, cataloage, mostre, orice fel de prospect (ex.: birouri avocatură, birouri notariale, dispensare etc.)
pict3
Ce servicii oferim?
 1. Distribuție materiale promoționale în cutiile poștale sau pe clanțe
 2. Distribuție materiale promoționale stradal: prin înmânare/ pe parbriz auto
 3. Lipirea afișelor
 4. Livrarea mostrelor promoționale la anumite segmente de clienţi: birouri avocatură, dispensare etc.
pict3
Distribuție materiale promoționale în cutiile poștale sau pe clanțe

Cum?

Datorită experienței noastre de unsprezece ani, cunoaștem zona și necesitățile locuitorilor. Oferim consultanță anterioară, atingând următoarele puncte:
 • Cui i se adresează publicitatea?
 • Ce conține?
 • Unde se află magazinul?

Avantaje

Acoperim zone mari, informația ajunge la mulți oameni într-un timp scurt. Pentru a fi eficientă, activitatea de distribuție poate fi efectuată în zona de captare a magazinului.

Cui o recomandăm?

Tuturor firmelor, care doresc să ajungă în mod direct la potențialii clienți. Întreprinderilor mici și mari, ale căror acțiuni, promoții sunt destinate pentru o zonă circulară definită. Avantajul distribuției în cutiile poștale este că primiți răspunsuri imediate, crește numărul vânzărilor într-un timp scurt

În ce cantitate o recomandăm?

Peste 15.000 buc.
pict3
Distribuție material promoționale stradal: prin înmânare/ pe parbriz auto

Cui o recomandăm?

Firmelor care doresc să ajungă la un anumit grup social (tineri, vârstnici, femei, bărbați etc.) În acest caz avem posibilitatea de a primi feed-back în timp real, filtrare exactă.

Avantaje

Măsurare într-un anumit sector, pe teren, în timp real. Se poate identifica exact grupul țintă (după vârstă, sex, statut social etc.) În cazul autoturismelor se poate identifica după număr de înmatriculare sau după marcă

Cum?

Prin consultanță anterioară, discutând despre grupul țintă, locația și conținutul materialului promoțional. Zona și timpul distribuției sunt stabilite în urma discuțiilor cu clientul. Distribuția se poate derula în mai mult locații simultan și poate fi controlat în timp real.

În ce cantitate o recomandăm?

Sub 15.000 buc.
pict3
Lipirea afișelor

Cui o recomandăm?

Tuturor firmelor, care doresc să facă invitație la un eveniment sau care vor să promoveze un anumit eveniment.

Cum?

Prin consultanță anterioară, în zone stabilite anterior, despre care vom trimite rapoarte zilnic (la cerere raportul poate fi alcătuit din poze)

Avantaje

toate autorizațiile vor fi aranjate de firma noastră, rezultatele sunt în timp real, control comun și raportare zilnică.
pict3
Livrarea mostrelor promoționale la anumite segmente de clienţi: birouri avocatură, dispensare etc.

Cui o recomandăm?

În primul rând celor care vor ca mostrele promoționale să ajungă la anumite firme, la anumite segmente de clienţi (birouri avocatură, dispensare etc.)

Cui?

Pentru produsele livrabile facem un inventar și le predăm după semnarea foii de primire. În momentul predării confirmăm predarea prin semnătură și nume, iar lista o vom include zilnic în raport

Avantaje:

Verificabil, adresă exactă și semnătură, livrare exactă și feedback în timp real în timpul livrărilor.
Parteneri
small1
small2
small3
small4
small5
small8
small9
Ghid pentru un material promoțional bun
pict3

Titlu, ofertă, determinarea clientului să facă cumpărături!

Toată lumea a văzut deja pliante, pe care le-a primit în stradă, sau pe care le-a găsit pe parbrizul mașinii sau în cutia poștală. De obicei ce am făcut cu ele? Le-am aruncat. Totuși, au fost pliante care ne-au stârnit atenția, pe care le-am citit. Pentru acest fel de pliant dorim să vă oferim un ghid care dorește să răspundă la întrebarea ”de ce ne uităm la pliante?”
Cum arată un pliant?
 1. E de dimensiune mică- ex. A5 (148x210 mm), A6 (105x148 mm)
 2. Ne oferă informații concise
 3. JFolosește fotografii color şi de calitate
 4. Ne determină să acționăm
De ce?
 1. Mărimea, în acest caz, contează, deoarece un pliant de dimensiune mai mică nu ne deranjează, când o ținem în mână nu este ceva în plus.
 2. Pe pliant apar doar informațiile importante și utile- Unde? Când? Cui? Ce? Pentru cei care vor mai multe informaţii, datele de contact (număr telfon, adeasă de e-mail, website) se trec pe pliant. Trebuie doar să stârnim interesul potențialilor noștri client.
 3. Cel mai mare efect asupra noastră o au efectele vizuale. Un logo frumos, o reclamă bine realizată, care place ochiului, ne stârnește atenția. Fotografiile neclare mai degrabă ne resping, dacă ceva nu place ochiului atunci nu citim mai departe.
 4. Cum îi determinăm pe oameni să acționeze? Putem folosi întrebări, de ex. Și dumneavoastră iubiți pantofii confortabili? Răspunsul va fi unul pozitiv: Da. Sau putem oferi o soluție pentru o anumită problemă, de ex. Întrerupătoarele electrice din casă sunt învechite? Avem soluția! Contactați-ne!
pict1